Esittelyssä Björn Borgin ja Aevorin treenikassit

Björn Borg Duffle

Mikä on tärkeää treenikassissa? Sen täytyy olla tarpeeksi tilava ja käytännöllinen sekä tottakai tyylikäs. Björn Borgin Duffle on just sopivan kokoinen. (tilavuus 35 litraa) Sinne mahtuu hyvin salivehkeet, pyyhe ja muu tarvittava. Materiaali kestää kosteita pyyhkeitä ja vaatteita. Laukussa on päädyssä oma erillinen kenkätasku.  Lisäksi edessä ulkopuolella on vetoketjullinen pikkutasku avaimille. Laukussa on lyhyet kantokahvat ja säädettävät pidemmät kahvat, joilla laukun saa selkärepuksi. Jos käytät laukkua selässä kuten
reppua, saat sen vielä edestä kiinni jolloin se pysyy hyvin selässä vaikka pyöräillessä. Laukun materiaali on sateenpitävää. Laukun mukana tulee pieni säilytyspussi, johon laukun voi taitella pieneen tilaan.

Lue lisää Björn Borg Duffle -laukusta Laukkuni.fi -verkkokaupasta, jossa laukku on tätä kirjoittaessa alennuksessa.

Aevor Trippack

Jos kaipaat treenikassiisi enemmän taskuja ja kuljetat mukana treenikamojen lisäksi esim läppäriä, voisi Aevorin Trippack olla hyvä vaihtoehto. Se on reppu, joka laajenee tarpeen mukaan isommaksi. Se on myös vedenpitävä. Repussa on läppäritasku, pieniä taskuja ja juomapullolle oma taskunsa. Reppu on tukeva selässä ja myös Aevorin olkaimissa on kiinnitys joilla reppu pysyy hyvin selässä pyöräillessäkin. Repusta on olemassa musta ja harmaa malli.

Tutustu Aevor Trippackiin tarkemmin Laukkuni.fi verkkokaupassa.

Aevor Treenilaukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *