Treeniohjelmat voiman lisäämiseen:

Minkälaiset tavoitteet sinulla on kuntosaliharjoitteluun? Jos tavoitteesi on ensisijaisesti voimaharjoittelu / voiman lisääminen, niin täältä löydät sitä tavoitetta parhaiten tukevat punttisaliohjelmat.

3-jakoinen koko kehon voimatreeni -saliohjelma

Jos tavoitteenasi on kokonaisvaltainen voiman lisääminen koko kehossa, niin tämä treeniohjelma on olemassa juuri sinua varten.

Saliohjelmaan on olemassa myös valmis pdf-tiedosto tulostettavaksi ja salille otettavaksi. Kaikki olennainen on mahdutettu yhdelle A4:lle. Voit kirjata lappuun millä painoilla olet minkäkin liikkeen tehnyt. Näin voit seurata kehittymistäsi ja muutenkin muistat seuraavissa reeneissä, että millä painoilla olet viimeksi treenannut - voit haastaa itseäsi laittamalla tankoon joka kerta edes vähän lisää painoa.

Avaa treeniohjelma

Conjugate voimanosto-ohjelma

Conjugate voimanosto-ohjelma koostuu kolmesta eri metodista jotka ovat mukana kaikissa treeneissä. Max Effort, Dynamic Effort ja Repetition metodi. Integroimalla nämä kaikki metodit syntyy conjugate, mikä on tieteellisesti ja fyysisesti todistettu olevan paras treeniohjelma voimanostoon.

Avaa treeniohjelma

Tehokas naisten jalkatreeniohjelma

Salikettu BB-Ville "Pastori" Turkkisen erityisesti naisille suunnittelema nousujohteinen saliohjelma jaloille painottaa sopivasti pakaroita. Motivaatio säilyy varmasti, koska treeni tuo nopeasti näkyviä tuloksia. Tässä saliohjelmassa ärsykettä muutetaan melkein viikottain ja muistetaan myös palauttavat viikot.

Avaa treeniohjelma