Treeniohjelmat lihasmassan kasvatukseen:

Minkälaiset tavoitteet sinulla on kuntosaliharjoitteluun? Jos tavoitteesi on ensisijaisesti lihasmassan kasvatus, niin täältä löydät sitä tavoitetta parhaiten tukevat punttisaliohjelmat.

German Volume Training: 4-jakoinen saliohjelma

4-jakoinen German Volume Training saa lihakset kasvamaan varmasti ja nopeasti: mutta ei helposti. Toistoja tulee nimittäin valtava määrä ja lihaksesi tulevat laulamaan hoosiannaa joka treenissä. Jos olet valmis haasteeseen ja haluat nopeasti isommat lihakset, niin - Go for it!

Saliohjelmaan on olemassa myös valmis pdf-tiedosto tulostettavaksi ja salille otettavaksi. Kaikki olennainen on mahdutettu yhdelle A4:lle. Voit kirjata lappuun millä painoilla olet minkäkin liikkeen tehnyt. Näin voit seurata kehittymistäsi ja muutenkin muistat seuraavissa reeneissä, että millä painoilla olet viimeksi treenannut - voit haastaa itseäsi laittamalla tankoon joka kerta edes vähän lisää painoa.

Avaa treeniohjelma

Tuplatoistometodi - 4-jakoinen treeniohjelma

Tuplatoistometodi on hyvä saliohjelma, jos haluat hoitaa punttisalitreenin nopeasti ja tehokkaasti. Jujuna tuplatoistometodissa on tuskaisen lyhyet lepotauot. Koko treenin saa tehtyä noin 40 minuutissa - ja tuloksia tulee silti!

Avaa treeniohjelmaLihasmassan kasvatus nopeasti – 12 viikon tehotreeniohjelma

Onko 12 viikossa mahdollista saada isommat lihakset? Kyllä on. Tämä 12 viikon ohjelma jakaantuu kolmeen 4-viikkoiseen treenijaksoon, joissa rääkätään lihaksia eri tavoilla. Lihas ei pääse tottumaan yhdenlaiseen rasitukseen, joten sille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kasvaa.

Treenijaksoista kaksi ensimmäistä on 4-jakoisella ohjelmalla ja kolmas osio on 3-jakoinen treeniohjelma.

Avaa treeniohjelma

Olkapäätreeni – isot olkapäät näillä 7 liikkeellä

Olkapäiden lihakset muodostuvat kolmesta eri osiosta: etuosa, sivut ja takaosa. Näitä eri osia täytyy harjoittaa eri liikkeillä. Kannattaa tehdä olkapääliikkeitä monipuolisesti, jotta tulee kaikki osat treenattua kuntoon. Tässä treeniohjelmassa opit 7 eri liikettä, joilla saat monipuolisen ja turvallisen treenin olkapäille. Kannattaa sisällyttää olkapäille oma päivä treeniohjelmaasi.

Avaa olkapäätreeni