Punttis.com -sivuston bloggaajat

Lue esittelyt vierailevista bloggaajistamme. Olisitko kiinnostunut toimimaan vierailevana bloggaajana sivustollamme? Ota yhteyttä info@punttis.com tai 045-6723499, niin kerron lisää.

20.8.2020
Boho Pilates Hannakaisa Hautamäki

Hannakaisa Hautamäki

Hannakaisa Hautamäki on tanssija ja pilatesohjaaja, joka on perustanut Tampereella toimivan Boho Pilates Oy:n, tarjoten pilates-, tanssi- ja kehonhuoltotunteja yrityksille ja yhteisöille. Kurkkaa blogista Hannakaisan ajatuksia kehonhuollosta ja nappaa vinkit salitreenin oheen.
25.6.2020
Juha Käpyaho

Juha Käpyaho

Juha Käpyaho on ensihoitoesimies ja kamppailulajivalmentaja Jyväskylästä. Juha kirjoittaa Miehentie.com -blogia ja yhteistyössä hänen bloginsa kanssa julkaisemme Punttis.comissa artikkelisarjan Juhan vuoden treenijaksosta hänen valmistautuessaan shodan-koitokseen, eli 1. Danin mustan vyön kokeeseen kyokushinkai karatessa. Lue täältä tarkemmin Juhasta.
27.5.2020
PT ja penkkipunnerruspecialisti Aleksi Lehtinen

Aleksi Lehtinen

Aleksi Lehtinen on tamperelainen penkkipunnerrus-specialisti ja Personal Trainer.  Lue Aleksin bloggaukset. Tsekkaa Aleksin kotisivut.
27.5.2020
Personal Trainer Sonja Salo

Sonja Salo

Sonja Salo toimii Personal Trainerina ja hyvinvointivalmentajana Kangasalan EasyFit-kuntosalilla. Lue Sonjan bloggaukset.  Lue täältä lisää Sonjan PT-palveluista ja varaa aika PT-ohjaukseen.
27.5.2020
Heidi Ilomäki

Heidi Ilomäki

Heidi Ilomäki on Personal Trainer Sastamalasta Heidi Ilomäki on kahden pojan äiti ja liikunta-alan yrittäjä Sastamalasta. Teen työtä liikunnan, ihmisten hyvinvoinnin ja ravitsemuksen parissa – ja rakastan sitä! Täältä löydät Heidin Punttis.comiin kirjoittamat bloggaukset. Monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus treenaamisesta […]
28.4.2020

Vesa Nippala

Miksi minä aloin käydä punttisalilla? Olen Punttis.com -sivuston päätoimittaja. Olen vuodesta 2010 harrastanut kuntosaliharjoittelua säännöllisesti. Kaikki aloittaa jostain – minä aloitin aikalailla nollasta. Toimistotyö oli saanut siinä vaiheessa selän siihen kuntoon, että jotain oli pakko alkaa tehdä. Ei enää riittänyt […]