Saliohjelmat aloittelijalle

Aloittelijan punttisaliohjelmat kuntosalille. Jos olet vasta aloittelemassa kuntosaliharjoittelua, niin nämä voivat olla hyviä ensimmäisiä treeniohjelmia, joilla pääset hyvin alkuun. Punttis.comista löydät myös yksityiskohtaiset ohjeet jokaisen treeniliikkeen oikeaan suoritustekniikkaan, jotta voit opetella treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti.
aloittelijan saliohjelma

Aloittelijan saliohjelma

Vinkkejä aloittelevalle kuntosaliharjoittelijalle alkuun pääsemiseksi ja esimerkki ensimmäisestä saliohjelmasta.

Avaa aloittelijan saliohjelma

3-jakoinen voimatreeni

3-jakoinen koko kehon voimatreeni -saliohjelma

Aloittelevan kuntosaliharjoittelijan olisi hyvä lähteä aluksi kehittämään tasaisesti koko kehon lihaksien voimaa. Tämä treeniohjelma sopii siihen erinomaisesti. Jos et pysty käymään kolmea kertaa viikossa salilla, voit tehdä tätä saliohjelman kiertoa sillä aikataululla kun vaan pystyt.

Tähän saliohjelmaan on olemassa myös valmis pdf-tiedosto tulostettavaksi ja mukaan salille otettavaksi. Kaikki olennainen on mahdutettu yhdelle A4:lle. Voit kirjata lappuun millä painoilla olet minkäkin liikkeen tehnyt. Näin voit seurata kehittymistäsi ja muutenkin muistat seuraavissa reeneissä, että millä painoilla olet viimeksi treenannut - voit haastaa itseäsi laittamalla tankoon joka kerta edes vähän lisää painoa. Oman kehittymisen seuraaminen tsemppaa hyvin eteenpäin.

Avaa treeniohjelma
HIIT-soututreeni

20 minuutin HIIT-treeni soutulaitteella

Onko tavoitteena alkuun pudottaa painoa? Ota tämä soututreeni osaksi viikottaista treeniäsi, niin pääset nopeasti alkuun!

20 minuuttissa tehokas rasvanpolttotreeni voi kuulostaa mahdottomalta, mutta sitä se ei ole. Yhdistämällä soutulaite ja HIIT saadaan huikea combo, joka tuo nopeasti tuloksia. Kaloreita kuluu treenin aikana, mutta rasvan palaminen jatkuu vielä 24 tuntia treenin jälkeenkin.

Avaa treeniohjelma

Myös kuntopiirit soveltuvat hyvin niin aloittelevan kuin kokeneemmankin treeniin