Heidi Ilomäki on Personal Trainer Sastamalasta

Heidi Ilomäki on kahden pojan äiti ja liikunta-alan yrittäjä Sastamalasta. Teen työtä liikunnan, ihmisten hyvinvoinnin ja ravitsemuksen parissa – ja rakastan sitä!

Täältä löydät Heidin Punttis.comiin kirjoittamat bloggaukset.

Monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus treenaamisesta ja valmentamisesta

Koulutukseltani olen Fitfarm -sertifioitu Personal Trainer sekä Äitiysliikunta-akatemian kouluttama äitiysliikuntaan ja lantionpohjan häiriötiloihin erikoistunut personal trainer sekä sertifioitu Bailamama ryhmäliikunta -ohjaaja.  Lisäksi olen monipuolistanut osaamistani erilaisilla täydennyskoulutuksilla niin ryhmäliikunnan kuin ravinto-opin saralla. Vuosien varrella karttunutta tietotaitoa pyrin täydentämään ja päivittämään kouluttautumalla säännöllisesti, jotta pystyisin palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Rakennan ohjelmia ja kokonaisuuksia ryhmille ja henkilöille vauvasta vaariin.

Oma treenitaustani on monipuolinen ja kilpailen SM- tasolla Bodyfitneksessä, joten tavoitteellinen treeni ja ruokavalio on jo vuosia ollut elämäntapana.

Personal Trainerina ja ohjaajana olen kannustava, energinen ja positiivinen. Vaikka välillä pitää olla tiukka, on ilon ja onnistumisen kautta saavutettu tulos paljon kestävämpi! Pyrin siis saamaan asiakkaat hyvälle tuulelle ja ennen kaikkea ajattelemaan itsestään positiivisesti. Olen aidosti onnellinen saavutetuista tuloksista ja tuen niiden ylläpitämisessä.

Olen tarkka suoritustekniikasta ja taskusta löytyy aina vaihtoehtoinen liike, jos niin vaaditaan. Oikean tekniikan ja liikeradan oppiminen varmistaa, että treeni menee sinne minne pitääkin ja pitää myös vammat minimissä.

Ravinnon kanssa uskon puhtaisiin ruoka-aineisiin, säännölliseen ruokarytmiin, kasviksiin ja marjoihin, runsaaseen veden juontiin, hyviin rasvoihin sekä proteiinin ja hiilihydraatin oikeaan suhteeseen.

Olen kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Olen neuvomassa ja tukemassa asiakasta kun elämään lähdetään hakemaan tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Opetan ottamaan vastuuta omasta elämästä ja hallitsemaan omaan arkea.

Heidi Ilomäki ja ylätalja
Heidi Ilomäki

PT-palveluita Sastamalassa, Tampereella ja etävalmennuksena

Lue lisää Heidin Personal Trainer -palveluista ja muista valmennus-palveluista Heidin kotisivuilta. Heidi tekee etävalmennuksia ja palvelee mielellään Sastamalan alueella ja mahdollisuuksien mukaan myös Tampereella ja muualla lähialueilla, joten jos asut sillä suunnalla tai haluat etävalmennusta, niin ota yhteyttä, kun tarvitset tukea treenaamiseen!

Täältä löydät Heidin Punttis.comiin kirjoittamat bloggaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *