KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / LAUKKUNI

Björn Borg Duffle treenikassi

Mikä on tärkeää treenikassissa? Sen täytyy olla tarpeeksi tilava ja käytännöllinen sekä tottakai tyylikäs. Björn Borgin Duffle on ison kokoinen. (tilavuus 55 litraa) Sinne mahtuu hyvin salivehkeet, pyyhe ja kaikki muu tarvittava. Materiaali kestää kosteita pyyhkeitä ja vaatteita. Laukussa on päädyssä oma erillinen kenkätasku.  Lisäksi edessä ulkopuolella on vetoketjullinen pikkutasku avaimille. Laukussa on lyhyet kantokahvat ja säädettävät pidemmät kahvat, joilla laukun saa selkärepuksi. Jos käytät laukkua selässä kuten
reppua, saat sen vielä edestä kiinni jolloin se pysyy hyvin selässä vaikka pyöräillessä. Laukun materiaali on sateenpitävää. Laukun mukana tulee pieni säilytyspussi, johon laukun voi taitella pieneen tilaan.

Björn Borg Duffle -treenilaukku Laukkuni.fi -verkkokaupassa

Björn Borg Gym -reppu

Jos pienempikin määrä tilaa riittää salikamoille, on reppu usein miellyttävämpi valinta. Björn Borgin salirepun sisältä löytyy 2 tilavaa avotaskua. Toiselta puolelta löytyy vetoketjulla avattava tilava verkkotasku, jossa on koukku avaimille. Verkkotasku soveltuu hyvin kaikelle tärkeälle kuten puhelimelle, lompakolle ja avaimille. Repun molemmilta laidoilta löytyy paikka juomapullolle. Repusta on saatavilla beige ja musta versio.

Björn Borg Gym -salireppu Laukkuni.fi -verkkokaupassa

Björn Borg Utility treenikassi

Sporttinen ja tyylikäs treenikassi. Materiaali on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kassi on mukavan kevyt. Kassin sisällä on 1 verkkoavotasku ja 1 tilava vetoketjutasku. Laukun ulkopuolella sivuilla on 2 pientä vetoketjulla suljettavaa taskua. Kassissa on lyhyet kantokahvat sekä säädettävä olkahihna.

Björn Borg Utility treenikassi Laukkuni.fi verkkokaupassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *