Järeä FitNord Rumble 1000S -sähköfatbike sopii vaativaankin maastoon

FitNord Rumble 1000S -sähköfatbike täyttää vaativammankin pyöräilijän tarpeet. Se sopii erinomaisesti ympärivuotiseen ajoon ja myös haastaviin maastoihin. Jykevät 26 x 4.0 -tuumaiset renkaat selviytyvät vaivatta kuopista, kivistä ja juurista sekä tarjoavat hyvän pidon kaikenlaisissa maastoissa. Joustohaarukka pehmentää tärinää ja iskuja.

FitNord Rumble 1000S on koottu Suomessa ja se sopii varmasti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Laadukkaista osista koottu pyörä on oikein huollettuna pitkäikäinen kumppani. Rumble 1000S sopii sekä arkikäyttöön, kuten työmatkapyöräilyyn, että maastopyöräilyyn ja pitkille pyöräretkille.

Voimakas moottori ja suuri akku

Voimakkaasta keskimoottorista ei lopu puhti hankalissakaan paikoissa. FitNord Rumble 1000S -sähköfatbikella pääset eteenpäin sekä jyrkissä mäissä että upottavissa maastoissa. Keskimoottori mittaa pyöräilijän poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen perusteella. Polkeminen on luonnollista ja hyvin hallittavaa, mikä on tärkeää etenkin liukkaalla ja vaativassa maastossa ajettaessa. Moottorissa on viisi avustustasoa.

Rumble 1000S -sähköfatbikessa on suuri 1008 Wh:n akku, joka on kapasiteetiltaan suurimpia sähköpyörän akkuja. Akku kestää jopa 200 kilometrin matkan. Toki akunkestoon vaikuttaa maasto, avustustaso ja pyöräilijän koko. Talvikäytössä pakkanen syö akkua nopeammin, joten tehokas akku on talvikäytössä erittäin hyödyllinen.

Koska akku on niin suurikapasiteettinen, sopii Rumble 1000S erinomaisesti pitkienkin matkojen polkemiseen ja retkien tekemiseen. Työmatka- ja muussa arkikäytössä akkua ei välttämättä ole tarpeen ladata joka päivä, mikä tietysti helpottaa arkea. Akun voi irrottaa helposti ja sen voi tuoda sisälle latautumaan.

Erinomainen ajomukavuus

Rumble 1000S -sähköfatbikessa on leveät ja paksut renkaat, jotka ylittävät esteet ja epätasaisuudet vaivattomasti. Paino jakautuu suurelle pinta-alalle, minkä vuoksi renkaat eivät mene helposti rikki esimerkiksi hiekoitussepelistä. Vahvasti kuvioiduissa renkaissa on hyvä pito. Renkaat toimivat myös pyörän jousituksena. Jousituksen tasoa voi muuttaa ilmanpaineella erilaisiin maastoihin sopivaksi. Pienemmillä painella saa enemmän pitoa, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia.

Sähköfatbikessa on joustokeula, joka tuo lisää hallittavuutta vauhdikkaaseen ajoon. Hitaammassa ajossa joustokeulan voi lukita ohjaustangosta.

Keskimoottorin ansiosta painopiste on keskellä ja alhaalla. Tämä parantaa pyörän tasapainoa ja hallittavuutta. Ominaisuus on hyödyllinen erityisesti maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä miellyttävämpää myös teillä poljettaessa. Rumble 1000S:ssä ajoasento on mukavan rento, joten maaston tarkkailu on helppoa. Tehokkaat ja varmat jarrut pysäyttävät vauhdin turvallisesti.

Sähköfatbikessa on 9 vaihdetta, joista voi valita tilanteeseen sopivan. Pyörällä pääsee eteenpäin tarvittaessa hitaasti ryömien maastossa tai vauhdikkaasti asvaltilla. Vaihteiden vaihtaminen käy nopeasti, joten sopivan vaihteen valitseminen eri tilanteissa on helppoa. Rumble 1000S -sähköfatbikessa on yksi eturatas, jonka ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pomppaa pois paikaltaan tärinän vuoksi.

Rumble 1000S sopii ympärivuotiseen ajoon sekä maastoon että työmatkapyöräilyyn

Suomessa koottu Rumble 1000S -sähköfatbike on premium-tason sähköpyörä, joka soveltuu myös hankalaan maastoon ja pitemmille pyöräretkille. Sen voimakas keskimoottori säätää tehoa polkijan poljinvoimaan sopivaksi. Tehokas akku kestää pitkään.

Leveissä renkaissa on hyvä pito. Pyörän rakenne on suunniteltu niin, että sen tasapaino ja hallittavuus on mahdollisimman hyvä. Ajaminen on miellyttävää niin vaihtelevassa maastossa kuin teillä. Niinpä tällä pyörällä voi taittaa mukavasti sekä työmatkat että maastolenkit.

Sähköfatbiken rahoitus kannatta kilpailuttaa

Jos tililtä ei juuri tällä hetkellä löydy rahaa FitNord Rumble 1000S:n ostamiseen, voit hakea lainaa sitä varten Nordic Bankin kautta. Kilpailuta pyörää varten esimerkiksi 4000 euron laina lainavertailupalvelu Nordic Bankissa, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa. Voit saada yhdellä täysin ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen vertailu Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja sujuvaa. Voit myös yhdistää samaan lainahakemukseen myös muita hankintoja.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ NORDIC BANK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *