KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Joulu on jo ovella, joten nyt on aika hankkia lahjat läheisille. Tähän artikkeliin on koottu parhaat joululahjavinkit kuudelta suomalaiselta verkkokaupalta. Lahjojen tilaaminen netistä on helppoa. Ei tarvitse lähteä kauppojen tungokseen, vaan tilaaminen onnistuu mukavasti omasta kodista käsin.

Löydät tästä artikkelista lahjaideat koko perheelle – naisille, miehille ja lapsille. Näillä laadukkailla lahjoilla yllätät saajan iloisesti.

Kitara soittoharrastuksen aloittamiseen

Kitaransoitto on mukava ja kehittävä harrastus, joka tuottaa iloa sekä soittajalle että kuulijoille. Soittaminen antaa onnistumisen elämyksiä vuodesta toiseen. Kitara on soittimena monipuolinen, joten sillä pystyy soittamaan erilaisia musiikkityylejä.

Kitaransoiton harrastamisesta haaveileva ilahtuu varmasti, kun lahjapaketista paljastuu laadukas akustinen kitara. Tampereen Musiikista voit tilata laadukkaan akustisen Richwood D-20 -kitaran. Teräskielinen kitara on valmistettu käsin ensiluokkaisista soitinpuista.

Onni-jousikeinutuoli isovanhemmille

Nykyaikaisessa Onni-jousikeinutuolissa nojatuoli ja keinutuoli yhdistyvät mukavaksi kokonaisuudeksi. Tämä on erinomainen lahja omille ikääntyville vanhemmille! Napakka istuinosa ja ryhdikäs selkänoja tekevät keinutuolissa keinumisesta ja istumisesta miellyttävää.

Tilaa Onni-jousikeinutuoli Tuppu-Kalusteesta. Saat keinutuolin edullisella kotiinkuljetuksella. Jousikeinutuolista on saatavana eri värivaihtoehtoja sekä kaunis kukkakuvioin koristeltu versio. Myös puuosissa on eri värivaihtoehtoja.

Lahja, joka lämmittää muutakin kuin mieltä

Lämmitin on hyödyllinen kapine kylmänä talvena. Lämmittimellä kodin tai mökin huoneet saa lämmitetty nopeasti miellyttävään lämpötilaan. Upeat Ariete Vintage -lämmittimet on muotoiltu 50-luvun tyyliin. Näitä kauniita lämmittimiä ei tarvitse piilotella.

Lämmittimiä on helppo siirrellä, joten niitä voi tarvittaessa siirtää huoneesta toiseen. Voit tilata Arieten lämmittimet kätevästi Luurinetistä. Saat tuotteet nopeasti, joten pääset pian käärimään niitä lahjapapereihin.

Tissot PRX -rannekello miehelle

Tissot on hyvä valinta, kun etsit pitkäikäistä kelloa. Tissot on tunnettu laadukkaista, kestävistä ja varmoista kelloista. Tissot-kello onkin erinomainen joululahja miehelle. Tästä aviomies tai isä ilahtuu varmasti. Tyylikäs Tissot PRX -kello on muotoiltu 70-luvun futurististen urheilukellojen tyyliin. Teräsrannekkeellinen kello istuu hyvin ranteeseen, joten sitä on mukava käyttää. Tissot PRX -rannekellon saat Pirkan Kellosta nopealla toimitusajalla.

Riviéra Maison -sisustustuotteet ja joulukoristeet

Riviéra Maisonin upeat sisustustuotteet ja joulukoristeet ovat mahtava lahjaidea ystävälle tai muulle tärkeälle henkilölle. Hollantilainen Riviéra Maison valmistaa kauniit tuotteensa pääosin käsityönä, joten jokainen esine on yksilöllinen. Jouluisilla esineillä tuot joulun tunnelmaa kodin jokaiseen huoneeseen.

Annivalin verkkokaupasta löydät sisustustuotteet sekä upeat rottinkiset ja lasiset kuusenkoristeet ja muut joulukoristeet. Annivalin Riviéra Maison -tuotevalikoima on Suomen laajimpia, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Timanttisormus rakkaimmalle

Upea, ajaton timanttisormus on ihana joululahja vaimolle tai äidille. Kaunis sormus yllättää ja ilahduttaa varmasti. Se muistuttaa lahjan antajasta ja yhteisistä hetkistä vielä monien vuosien ajan.

Tamperelainen Kultasepät Andreasen valmistaa timanttisormukset tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaan. Mallistossa on sormuksia kaikissa kullan eri sävyissä. Sormuksia on mahdollista muokata, esimerkiksi timanttien kokoa ja määrää voidaan muuttaa. Näin saadaan varmasti lahjansaajaa miellyttävä ja hänelle sopiva sormus.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *