KOVAMIES® Kuntoilee on uusi hyvinvointivalmennus, joka on suunnattu erityisesti yrittäjille ja muille kiireisille ihmisille sopivaksi kunto-ohjelmaksi. Kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on mahdollista myös kiireen keskellä. Kovamies Kuntoilee sopii niin miehille kuin naisille.

Kovamies Kuntoilee -hyvinvointivalmennus on elämäntapaohjaus, jossa tehdään muutoksia, rauhalliseen tahtiin, jotta tavoista saadaan pysyviä ja näin osaksi elämää. Valmennus sopii hyvin sekä miehille että naisille. Kovamies hyvinvointivalmennus ei ole kuuri. Se on elämäntapa. Teemme pysyviä muutoksia. Kovamies valmennus ottaa sinut huomioon kokonaisvaltaisesti; ravinto, lepo ja liikunta. Kaikki tämä opetetaan sinulle ja annetaan esimerkkejä, miten toimia oikein. Kovamies hyvinvointivalmennus sopii sinun arkeesi. Sinun ei tarvitse muuttaa kaikkea, jotta voit olla valmennuksessa. Valmennus muovautuu sinun elämääsi ja opit itse tuomaan valmennuksen osaksi arkeasi. Näin saamme pysyviä muutoksia.

Matalan kynnyksen KOVAMIES® kuntoilee -ohjelma, on matka, jota lähdemme kulkemaan kalevalaisen jäsenkorjaaja/ personal trainer Marko Raittisen johdolla. Lähdemme matkalle kohti parempaa oloa ja yleiskuntoa, kohti positiivista mieltä. Ohjelma on suunnattu kiireisille yrittäjille, mutta sopii jokaiselle, joka kaipaa suunnan muutosta elämäänsä. Treenit eivät tule vaatimaan päivien aikataulutusta, vaan ne voi helposti tehdä missä vaan ja milloin vaan. Haastamme sinut mukaan kuntoilemaan. Jos olet hyvän ruuan, juoman ja mukavien päikkäreiden ystävä, joka on jämähtänyt sohvan nurkkaan. Jos olosi on muuten vaan vetämätön ja hiukan alakuloinen. Matalan kynnyksen KOVAMIES® kuntoilee – ohjelma voi olla se asia mitä nyt tarvitset.

Tuleva valmennus on elämäntapavalmennus. Valmennus sisältää neljä pääaluetta: palautuminen ja uni, mielen voima ja muutosprosessi, ruokavalio sekä fyysinen harjoittelu. Muutos on kokonaisuus ja eri osa-alueet elämässä pitää huomioida. Ei voida ohittaa kokonaisuudesta joitain osia ja kiinnittää huomio vain yhteen tai kahteen. Näin ei saavuteta pysyviä muutoksia omassa toiminnassa.

Valmennuksessa sinulle selitetään ja opetetaan mitä ja miksi. Ei vain käsketä tekemään. Kun ymmärrät miksi mitäkin tehdään, sinun on helpompi sitoutua tekemiseen ja näin lähteä tekemään asioita, jotka tukevat sinun hyvinvointiasi. Mikä tärkeintä, tämä pitää pystyä muokkaamaan sinun arkeesi. Kun tehdään pieniä asioita, monta pientä asiaa muodostavat yhdessä ison kokonaisuuden. Valmennukselle aukeavilla Facebook- sivuilla kuuntelemme teitä ja teidän ajatuksia. Rakennetaan tästä yhdessä kokonaisuus minkä sinä tarvitset.

Verkkovalmennus on suunniteltu kolmen kuukauden mittaiseksi. Voit jatkaa uudella tilauksella kolmen kuukauden jälkeen tai keskeyttää tilauksen ensimmäisen jakson jälkeen. Kaikki ladattavat materiaalit, kuten kunto-ohjelmat, ruokavaliot ja muut ohjeet ovat käytettävissäsi valmennuksen jälkeen.

Verkkovalmennuksen hinta on 147 € per 3 kuukauden jakso.

Lue lisää: www.kovamieskuntoilee.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *